onsdag 25 november 2009

vänner?!?!

Min moster ringde nyss o hade träffat på en sk. vän/X granne till mig o min sambo...han uttryckte sig sååå jäkla dumt om brorsan så jag hade lust att åka ner o göra mig olycklig på honom!!!! Ja lever man ett sånt liv som Danne med fest droger och energidrycker då kan man ju inget annat vänta än att han ska gå bort!!! Hur kan man uttrycka sig så till en moster?!?! Att folk snackar på byn, det har jag fattat...men att ens sk. vän säger nåt sånt lkumpigt...?!?! Fattar inte....Vi vet inget än!!!! Förresten så älskade jag honom vilken person han än var, jag hade älskat honom om han satt på bänkarna i byn o var drogad...HALLÅ!!! Han var ju faktiskt min lillebor!!!!! Fattar inte folk det?! Det spelar väl egentligen ingen roll HUR?! Han var fortfarande min Lillebror...blir så JävlaLess!!!! Att folk snackar accepterar jag men att mina vänner gör det?!?! Tur att jag Vet vilka som är mina vänner!!!
Vill att tiden skulle kunna spolas tillbaka...vill spola tillbaka till den 29/10...ringa dig vid två tiden tjata på dig att du skulle komma tillbaka hit till mig, efter att du delat upp morfars gamla fiske grejer. Så att jag kunde härja med dig...då kanske du inte hade haft tid å dö ifrån mig :'( och om du hade försökt... med det då hade jag kunnat fått dig på andra tankar o räddat dig från döden!!!! Du förtjänade inte detta!!!! Jag älskade dig såååå himla mkt, du FATTAS mig!!!! Vill ha dig tillbaka!!! Varför går inte det?!?! Jag vill JAG VILL!!!!!! men vad hjälper det?!?!

1 kommentar:

  1. förstår det raring. saknar honom också!!
    nej, inte konstigt alls att solen sken, det var ju lilla daniel som tittade fram och meddelade att han har det bra. det tror jag! KRAM!

    SvaraRadera