fredag 4 december 2009

Mening?

Kanske ska sluta blogga helt igen...skulle vilja veta om ngn e intresserad överhuvudtaget på att läsa min blogg...Vet inte hur man ser hur många som är in o läser, det borde ju synas ngnstans, men hittar inte på vart. Inge kul att skriva massor om ingen läser :)

Idag kanske mamma skulle få komma hem från sjukan, hoppas!!!

Jag satte på Norton en overall i strl 74 idag :) Det vart lite tajt om plats...så nu skulle jag få en overall av min kusin som hade en i strl 80. hoppas att den passar :) Tack tack för det Kusinen min!!

Börjar bli sjuk nu, konstigt?? nepp inte så värst då alla andra vart sjuka här hemma :) så nu e det väl min tur.

Saknar Danne som fan så klart. Det kommer jag alltid att göra, han betydde sååå mkt för mig. Men det går lättare nu, iaf vissa stunder....tänker inte helatiden, bara ngn gång om dagen...detsamma med gråten, gråter inte helatiden bara ibland ngn gång om dagen...har ju en massa bilder av Danne sitter här o där...så fort jag ställer mig o tittar på bilderna ja då e det ju kört, men det måste ju få komma när det kommer så...men det är jobbigt att förlora ngn såå nära. Trodde att det skulle vara jobbigt men inte såhär :( Saknaden är stooor....funderingarna e många, vi har fortfarande inte fått höra varför han gick bort så hastigt, det segar sig med det där svaret. det är jobbigt. Det är jobbigt när alla rykten ska gå om än det ena än det andra. Han kanske dog av ngn speciell anledning, han kanske gjorde ngt dumt, men INGEN vet ju hur än, så folk kan väl lugna sig lite innan de snackar en massa jävla skit....sedan när svaret har kommit då kan väl folk snacka istället, då VET man ju att man snackar om rätt grej...ja ja folk är folk...

Drabbel nu lägger jag ner....

7 kommentarer:

 1. Hehe, ja det är sant, jag får plocka fram några tomtar tills dem kommer hit nästnästa helg då :)tack för din fina kommentar ella, det värmer.

  Kramar sofie

  SvaraRadera
 2. ...och jag beklagar verkligen allt som hänt!!!

  SvaraRadera
 3. Klart att du inte ska sluta blogga, alltid kul att läsa bloggar och kan vara skönt att skriva av sig ibland. (saknar min blogg ibland).
  Vet inte hur man ser hur många som varit in på den här sidan, men på blogg fanns det någon som hette statiskik, finns det inget sådant här?

  Puss o kram Hemo

  SvaraRadera
 4. beklagar verkligen sorgen men jag tycker du ska fortsätta blogga....hoppas du kryar på dig

  SvaraRadera
 5. klart du ska fortsätta blogga. Jag läser ju. ;-)
  Jag bloggar mycket bara för att få ur mig saker. både bra och dåligt. men det är ett bra sätt att rensa skallen och sätta säker på pränt för sen när jag läser det kan jag komma på annat.
  blogga och skriv av dig om det får dig att må bra ELla. Kramar i massor.

  SvaraRadera
 6. man bloggar om man vill och känner för det, inte föra att få läsare...då kan man ju skriva en bok i stället;)Pia

  SvaraRadera
 7. KLart man bloggar för att folk ska läsa?! Annars skulle man ju skriva ner allt på ett papper och gömma undan det Pia....Man bloggar för sin egen skull, men man vill ju att ngn ska läsa, annars fyller det inte nån mening. Jag skriver dagbok också, men där skriver jag inte alls på samma vis som i bloggen, här vet jag ju att ngn läser iaf, i dagboken skriver jag det jag vill, mer personliga saker bara för att skriva av mig. Här skriver man lite mer allmänt än i en dagbok....

  SvaraRadera