söndag 13 december 2009

Bakar o Grejar

Idag har jag bakat lite mer till Amandas kalas och Jul! Få se om det är ngn som kommer på hennes barnkalas, ingen har ringt o tackat nej än iaf :) Men sista dagen att säga nej är på torsdag så det är ett tag kvar. Hoppas att hon blir nöjd med sitt kalas.

På fredag åker de två stora till sin mamma, trååkigt för oss! Men kanon för dem! Glenn håller just nu o grejar med en grind som vi fick av Pillan. Kul att han verkar ha fårr lite fart :) Vi har vart ute på promenad idag också med en liten kaffepaus hemma hos morsan.
Tomheten efter Danne finns o känns :( Saknar honom så himla mkt!!! Det känns konstigt att bara tänka lite på honom och man inser att han inte finns ngt mer :'( Den känslan är sååå obeskrivlig o gör så ofattbart ont! Önskar att han fanns här. Inte trodde jag att han inte skulle finnas helt plötsligt så här. Vi fick en fin vecka tillsammans innan han gick bort. På kvällen innan han åkte hem så städade han åt mig medans jag var å hälsade på Frida o hennes lilla bebis. Vi var på bio först. Dagen före det var vi till Borlänge. Vi var inte ens irriterade på varandra denna veckan, han var inte lika dryyg som han brukade heller för den delen. :) Han har iaf lämnat ett stort jävla tomrum inom mig. Och tagit en STOR del av mitt hjärta. Nej nu blir det till att fortsätta greja....:)

2 kommentarer:

 1. jo det är ju jobbigt, och det kommer alltid att vara jobbigt oxå.. men det känns bättre vissa dagar, och sämre andra dagar. men jag har lärt mig att jag kommer få leva med det här hela livet.
  Men du har nog din bror med dig ska du se !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Såg din kommentar nu..
  Det är problem hemma och så :(
  Jag kan komma , om jag får det för er så !
  Kram

  SvaraRadera