lördag 4 april 2009

Såååå duktig o uppdatera?!?!?!?

Beror mkt på att datorn gick sönder så vi har haft den inlämnad hos DVD-mannen så nu fungerar den utmärkt igen :-) Tack för det!!! Jag han ju få abstinens besvär innan den var klar!!! He he snacka om beroende med Facebook o BDB ha ha Irriterande!!!

Har fått nya kläder till Norton av mammas kompis från Ludvika tackar så mkt...så fick vi pengar av Farmor Lotta o Kurre Tack för det, det blev ytterligare lite kläder så nu har han byxor så han klarar sig! :-) De andra barnen fick små läslampor av Farmor Lotta o Kurre....först fungerade de inte när lotta skulle hjälpe dem men nu fungerar dem för det satt plast mellan batterierna Ha ha Hon kollade inte så noga på varför de inte fungerade :-D

Idag fick Mandis en ny sparkcykel, vi köpte den på coop då det var extrapris denna vecka, en rosa o fin... hon behöver verkligen öva balansen... Hon fick cykla på sin vanliga cykel hem till Mormor o morfar idag men vi har en stång bak som vi håller i annars skulle det inte gå! Extremt dålig balans har hon! Man blir inte nå irriterad när vi övar ;-) Men berömmer henne mkt så att hon inte blir ledsen o ger upp :-)

Vi blev bjudna på mat idag! Hemma hos morsan o farsan....tackar så mkt det var fint...tyvärr åt jag en portion för mkt :-(
Ja ja jag väger iaf 5 kg mindre nu än start vikten hos BM när jag vart med Norton...hängde ni med??? He he Hoppas det iaf.... o mindre ska det f-n bli...iaf under 75 då ska jag inte klaga så mkt. Lite mer än tio behöver jag gå ner då!

Snaaart får jag träffa Pline :-D Längtar som f-n!!!!!!! Jippie!!!!!

Skönt med lov denna vecka som kommer så man kan få sova på morgonen....Ja, jag vet jag e bortskämd av Norton men han sover gärna på morgonen. :-) Trist att Buster o Sabina inte e hemma bara...skönt ngn dag när de åker till mamma men det blir trist fort!!! Ensamt o långtråkigt! Sedan är ju de sååå otroligt duktiga på o hjälpa till, så det saknar man. Snälla o rara barn har man iaf. Amanda med fast hon e ganska trotsig....he he man får känna att man lever ibland!

Nej nu ska jag sätta mig o glo på TV....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar