torsdag 9 april 2009

Ensam

Glenn jobbar, Amanda gick till mormor i morse och har vart borta hela dagen...Norton sover (de stora barnen är ju hos sin mamma) Man kan snacka om att denna dag vart lång....inget har hänt alls ingen har tjatat o tjatat :( man saknar alla skit fort. Först tkr man att det ska bli skönt men det får inte vara länge. Ngn timme räcker sedan längtar man igen !

För övrigt hatar jag påsk kärringarna som kommer o plingar på....jag har faktiskt pengar att köpa godis till mitt barn så hon går inte runt o knackar dörr. Om de bara kunde ge ett påsk kort o vara nöjda nej, så går det inte till....har faktiskt bara öppnat till Grannens barn :) sedan låste jag när nästa gäng kom och låtsades att jag inte var hemma. Man var ju arg på sina föräldrar när man var liten o man inte fick gå runt o "tigga" o smet iväg ändå :) Äh så hårt var det inte men de tyckte inte om att man gick o knackade dörr :)

Idag har jag kämpat med Amandas bok...håller på o gör en ny "mina första år bok" riktigt skoj men fan vad ont i ryggen jag har nu! Setat böjd över köksbordet sedan 14,00 förutom när jag ammade Lillen!!

Nej nu får Amanda lov att komma hem snart, läängtar sååå!!!! Efter resten av familjen också så klart men de kommer ju inte förr än på tisdag...ush...jo Glenn kommer ikväll ngn gång! :)

Ska fortsätta lite med Amandas bok nu!

1 kommentar:

  1. tack för din kommentar i min blogg efter mitt deppinlägg. värmer mig gott ska du veta.
    sorry än en gång att jag får dina tårar att rulla. :-)
    Kramar till dig!
    Pernilla

    SvaraRadera