fredag 13 februari 2009

Förbannade huvudvärk!

Fortfarande har jag en jäkla huvudvärk. (bra att sitta vid datorn då!?!?) Hoppas på att jag slipper den snart!

Norton har börjat skrika om dagarna o kvällarna...har väl ont i magen. Drygt när man inte kan hjälpa honom på ngt vis. Hoppas verkligen på att detta bara är tillfälligt! Stackars barn!

Buster har slarvat bort sina glasögon! Attans! Skittrist då vi hämtade dem i lördags...ja ja barn e väl barn men det är väldigt slarvigt.
Amanda ska vara med en kompis idag, skönt. Hon behöver leka av sig lite! Har försökt fått med mig Frida hem flera ggr denna vecka men det är omöjligt att passa in. Hoppas att jag kan fixa det nästa v. Tänkte kidnappa henne på sportlovet också...bara Norton inte skriker...så ska hon får sova här har jag tänkt! Om det kan passa in ngn utav helgerna som omger sportlovet. Vore roligt för Mandis.
Tyvärr har Amanda inte nån bra kompis i förskoleklassen, hon känner sig mkt utanför. Har dock vart bättre en period, tror det har att göra med att det har funnits fröken med i gruppen o barnen inte kunnat frysa ut ngn! Få se om det blir lika igen nu då fröken inte är kvar på förskoleklassen! Det skulle behövas komma en ny friskfläkt dit!!!!

Skönt att det är helg o man inte behöver gå upp sex på morgonen i två dagar. Går väl upp tidigt ändå men man måste iaf inte gå upp. Man kan ta det lugnt!
Imorgon kommer Pillan o barnen hit och umgås. Vi ska käka lite mat... hör o häpna inte på en onsdag utan en lördag...vi får mer tid att umgås, inte bara stress äta o leka, utan en heldag! Mysigt!

Ska försöka komma in i duschen snart...

1 kommentar:

 1. usch vad jobbigt att han skriker, hoppas det blir bättre snart.
  Tyckte det var bra då när jag var på lekis och jobbade, de var många som lekte tillsammans då, bla, lekte det mamma pappa barn och då kunde typ halva gruppen leka tillsammans.

  Men mycket beror säkert på att jag såg ju till att alltid finnas i närheten.
  Ja du en frisk fläkt skulle inte skada där uppe. :-)
  Hoppas det blir bättre för Amanda och hon finner en plats i gruppen.
  Ha en bra helg och sköt om er!!
  Kramar Pernilla

  SvaraRadera