måndag 2 mars 2009

Lat

Ush, vad lat man har varit...helt slut blir man av att gå fram o tillbaka till "stan" hehe....Skulle ner till apoteket, min mage håller på o rasar ihop så jag måste äta nå mot det. Är ju så sjukt stressad över att jag inte hinner med allt det som alla andra verkar hinna med. Så av den stressen rasar magen ihop...fy då!!! Måste lära mig att ta det lugnt! Men det är bra svårt. Ja ja skit samma. Idag gick jag då mot apoteket o slank in till kollegorna på Blåsippan...hur kul som helst!!! De är ju så mysiga...alla mina kolegor på alla förskolor...ska hinna till alla ställen innom snar framtid! Efter det gick jag ner till apoteket o sedan hem för att hämta Mandis på förskoleklassen.

Amanda ska få gå en kort simskola med förskoleklassen imorgon o sex tisdagar framöver. Det blir nog kul o spännande för henne. Det dåliga är tycker jag att de inte får lära sig som en annan fick. Vi gick ju i simskola tills vi verkligen kunde simma. Annorlunda tider är det nu!

Sabina har väl åkt på magsjuka igen!!! Fattar inte hur hon kan åka på det titt som tätt. Så nu är det till att "sprita" hela badrummet, återigen! USH o FY!!!

Nu har jag beställt tid till Buster på synsam...han tappade ju bort sina alldeles nya glasögon för ngn vecka sedan o har sedan dess fått använda sina jättegamla glasögon som inte stämmer med hans synfel längre....så nu måste han få nya igen...Men nu blev han lite fattigare, indragen månadspeng några månader för slarv, det kan väl behövas??? eller är man för sträng då??? De kostar ju iaf 4500 kronor.

Ställde in ett besök som jag skulle göra på banken på torsdag, det handlade om pensionspar...men fan...orka...det får lugna sig med det ett tag! Ska bara göra riktiga MÅSTEN inte sådant som man KAN vänta med...o banken o pensionspar kan vänta...jag sparar redan o det får duga för ett tag framöver...

Det blir mätning o vägning på torsdag (inte för mig men för Norton ha ha) Få se hur stor han har blitt på ett par veckor ;) han e ju ingen lillskit precis....


Nehepp vad ska man hitta på för matäta idag då???? Ingen aning så nu måste jag gå o röja i frysen......


3 kommentarer:

 1. Det där med glasögonen och månadspengen låter inte mer än rätt tycker jag, man ändå på nåt sätt känns det som att det är något som är lättare att säga än att göra? :P Men som sagt, inte mer än rätt tycker jag. :)
  Och din mage, du måste tänka på dig själv också! Inte bara alla måsten hela tiden. Skitsamma om du inte hinner med allt som alla andra gör, huvudsaken är att du gör det du vill göra. :) Och som någon sa till mig när jag var gravid (kommer inte ihåg vem) men bland annat städning får man skita i när man har liten. ;) Så där har du en sak du kan ägna dig åt lite mer sällan. :D En tråkig sak dessutom. :P Hoppas magen din blir bättre snart i alla fall! Och att Sabina blir frisk och ni andra slipper bli sjuka. Kram

  SvaraRadera
 2. usch inte kul med magproblem, jag vet precis hur det är!
  ta det lugnt nu och försök slappna av, vet att det är lätt att säga och svårare att göra.
  Men ta hand om dig nu!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten kille :)
  Hoppas ni mår bra.
  Kram/Jenny

  SvaraRadera