söndag 10 januari 2010

Femte dagen

Dag fem utan socker...:) Det går iaf kanon :) Låter bli dricka, det kommer jag att göra ett tag, låter bli godis, kommer jag att göra tills nya marabou kommer för då ska jag smaka den :P, sedan ska jag iaf fortsätta hålla upp med det igen...låter bli fika brödet o håller mig till kaffe, är inte ens på så taskigt humör. Det var värre innan när jag hade bestämt mig för att sluta med mitt stora begär...var ju tvungen att äta som en tok nu innan jag skulle sluta. Det resulterade nog i att jag gick upp några extra kilon, men nu så har jag iaf slutat med min "drog" o det gåt kanon!!!
Heja heja!!! :P

Nu är det inte många dagar kvar tills det blir dagis för Norton :-( Dubbla känslor inför det!! Ska bli kul också, inte bara jobbigt. Lite kul att börja jobba också, fast det kommer inte att bli bättre ekonomiskt, utan det blir som vi haft det...:-( Nackdelen med stämpling o lön ihop.... Skulle behöva jobba mellan 60-75% för att få de pengar jag behöver o bli av med mina skulder jag har! Det ordnar sig med det ska ni se :-)

Imorgon bjuder vi svärföräldrarna på mat :) Kul kul!!! :D Då ska jag iaf få äta lite efterrätt :-) Kanske om jag e sugen, just nu e jag inte det :)

3 kommentarer:

 1. Va duktig du är,,, som kan låta bli godis , och alla andra onyttiga saker man stoppar i sig... Tänk om ja kunde vara så duktig...

  SvaraRadera
 2. vad duktig du är som kan stå emot socker:):) jag skulle få panik efter en dag:P ja visst är den häftig:) svårt att hitta en speciell som man faller finns ju inte så överdrivet många barnstolar att välja med direkt:)

  SvaraRadera
 3. Jo vi ska försöka komma, men mammas bil är sönder just nu, men ska komma någon i morrn och kolla på den.
  Jo men jag funderar på att plugga hemma, men min lärare sa att jag kanske ska ha en lärare hemma då. Men får se hur det blir.
  Har ju hänt en hel del, men kan ta det när vi träffas :) <3

  SvaraRadera