måndag 15 juni 2009

Tidig morgon trots sommarlov :(

Amanda har haft sin kompis I här inatt. De somnade iaf bra utan krongel, men det blev lite sent närmare halv tio var klockan när de sov. Sedan var de uppe med tuppen i morse. Annars brukar vi ju inte vara uppe förr än nu. Men nu har vi hunnit smörjt Amanda och klätt tjejerna o fixa håren. Det är bara mina pojkar som sover o sover. Glenn jobbar em idag så han kan gott sova ett tag till.

Trist väder är det! Ush, nu får det ta och bli lite sol ngn dag snart! Man behöver få lite sol så man får lite nya krafter.

Helgen har vart full av aktivitet...först kom Glenns mamma o bror o systerdotter o systerson på fredag em. Sedan var vi till Avesta o handlade godis...sedan vart det kväller :) På lördagen var vi hem till min mormor o morfar, mormor fyllde år då, sedan stressade vi hem o Amanda drog iväg på barnkalas hemma hos I, jag fick främmande av min kusin med fam, jätteskojigt att träffa dem :) Sen kom Frida med Amanda hem från I:s kalas. Så hon var här o lekte ett par timmar :) Efter det var det kväll. Igår var vi först ner o handlade sedan kaffe hos mamma och efter det var Jag o Amanda på kalas hos I sen fick vi ju med I hem som sovfrämmande.....Kul att det händer saker trots vädret som inte alls vill vara kul!

Nehej dricka lite mer kaffe nu kanske så kanske man håller sig vaken idag med :)

1 kommentar:

 1. härlgt med sommarlov.
  Längtar tills vi får semester här hemma.
  Är dock hemma idag efter att ha haft migrän i natt, så sömnen var inte den bästa.
  Men i morron är det jobb igen.
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera