tisdag 30 mars 2010

man ska aldrig säga aldrig....

men jag tror aldrig att jag går på dop igen, det var nog första o sista ggn. Hoppas att inte mina barn kommer döpa sina barn....Gud?! Jesus?! Tror inte på sånt, känns fel/olustigt o sitta i en kyrka o höra allt o låstsas sjunga med...osv...men det var trevligt efteråt iaf. :)
Idag skulle jag jobba lååång dag, men det gick inte som jag tänkt....Norton e sjuk, feber o trötta ben vad det verkar....Tur att man har sånt bra samvete då...INTE....tur att det finns ngra vikarier kvar i Norbergskommun...INTE....Ja ja det är inte mitt fel....!!!!....Hopppas att det löste sig iaf :-) Ska jobba på torsdag iaf....MÅSTE det!!!!

måndag 22 mars 2010

Är så duktig.....

......på att skriva här i bloggen
Det är fullt upp jämt....
Bilen är sönder också...blääää för det, men snart är den lagad igen. Tur att G hade jobbat över så mkt så att han fick en stor lön. Så klart hade det vart kul att kasta de pengarna på någe annat men men :D Han får väl skruva bil imorgon när det är hans dag! Mkt roligt, han bryr sig inte om det.
Jobbar jämt känns det som, fast jag nyss var ledig. Är mest i skolan o jobbar nu o det fungerar iaf OK :)

Ja det var iaf lite... :D

måndag 1 mars 2010

Semester?!?!

Har ongrat mig angående denna vecka o vill gjärna ha lite semester.....måste ringa chefen o hoppas på att hon e snäll mot mig idag :-) Brukar hon vara men regler finns det ju om allt så....Ska snart prova ringa första ggn. Måste ju passa på o ta en sista betald semester vecka, sedan blir det väl inte det på ett par år .....
Det snöar idag igen...kul, verkligen...är inte nå trött på att det snöar hela tiden!!!! Vill ut o gå med nya vagnen jue!!
Fortfarande ingen som vill köpa en crescentvagn?!