måndag 15 juni 2009

Tidig morgon trots sommarlov :(

Amanda har haft sin kompis I här inatt. De somnade iaf bra utan krongel, men det blev lite sent närmare halv tio var klockan när de sov. Sedan var de uppe med tuppen i morse. Annars brukar vi ju inte vara uppe förr än nu. Men nu har vi hunnit smörjt Amanda och klätt tjejerna o fixa håren. Det är bara mina pojkar som sover o sover. Glenn jobbar em idag så han kan gott sova ett tag till.

Trist väder är det! Ush, nu får det ta och bli lite sol ngn dag snart! Man behöver få lite sol så man får lite nya krafter.

Helgen har vart full av aktivitet...först kom Glenns mamma o bror o systerdotter o systerson på fredag em. Sedan var vi till Avesta o handlade godis...sedan vart det kväller :) På lördagen var vi hem till min mormor o morfar, mormor fyllde år då, sedan stressade vi hem o Amanda drog iväg på barnkalas hemma hos I, jag fick främmande av min kusin med fam, jätteskojigt att träffa dem :) Sen kom Frida med Amanda hem från I:s kalas. Så hon var här o lekte ett par timmar :) Efter det var det kväll. Igår var vi först ner o handlade sedan kaffe hos mamma och efter det var Jag o Amanda på kalas hos I sen fick vi ju med I hem som sovfrämmande.....Kul att det händer saker trots vädret som inte alls vill vara kul!

Nehej dricka lite mer kaffe nu kanske så kanske man håller sig vaken idag med :)

torsdag 11 juni 2009

Sommarlov

Äntligen är det sommarlov. Vi kan ta dagen som den kommer, utan tvång o tider att passa. Skööönt.

Norton har fått sin tand. Den kom upp i tisdags! Han är inte alls på humör. Grinar o vill inte äta alls, men det går nog ingen nöd på honom för det.

Buster o Sabina har åkt till sin mamma, alltid skönt första dagarna men när det har gått bara ngn dag håller man på o längtar i hjäl sig! Men men tre veckor det går nog fort.

Idag kommer Glenns brorsa hit o hälsar på lite :) Kul för G med lite "eget" främmande! Bara det att det blir jag som får hämta o skjutsa hem honom. :)

Amanda har blitt datanörd :) Sitter ute på bolibompa och spelar o har sig, kul att hon intresserar sig för sådant. Kanske hon lär sig lite snabbare nu då! :)

Nu vankas det mat innan jag ska hämta P på byn!

torsdag 4 juni 2009

Försöka vara hemma idag

Måste försöka vara hemma idag. Norton blir inte sig själv när jag far runt o runt helatiden! Kinkig o så blir han. Dagsrytmen blir störd för honom.

Det är städdag här idag, det är torsdag, det sitter i ända sedan en annan var liten.

Försöker sälja lite kläder på tradera...men det verkar inte gå så bra...:(
Ska lägga ut lite annat bara annonserna jag har ute nu går ut. Kan inte ha för mkt grejer ute...

Nej nu måste jag börja med städningen...tänkte ta toan nu innan Jerry Springer börjar....:D

onsdag 3 juni 2009

Är sååå duktig på detta....INTE :)

Jag tänker skriva flera ggr om dagen...men orkar inte eller vet inte vad jag ska skriva!
Nu har jag träffat lilla tyra flera ggr. Jag kan ju inte slita mig därifrån :) Igår var jag där två ggr idag en gång. Hon är ju sååå liten o sööt.

Glenn jobbar em denna veckan o det är då fullt upp. Hela em går i ett! Phu. Snacka om att det var skönt att jag planerat mat varje dag för denna vecka redan förut. Ska göra matlista jämt igentligen...det är mkt lättare att laga mat när det är förutbestämt :)

Norton har vart lite kronglig o kinkig idag. Gav han lite Alvedon nu till kvällen så nu verkar han sova gott...men bara verkar....han vaknar säkert lagom till en annan kommer till sängen, men som tur är fungerar det kanon att ligga o amma också. Vi håller på och trökar med denna eviga mat...Norton gillar inte det nå vidare...ush...han kommer säkert bara äta bröstmjölk resten av livet :( Vad skrämmande...he he...har ju sikta in mig på att jag ska amma i ett år. Så tills dess lär han ju ha lärt sig att äta mat! Gröt går lite bättre än mat! Tur det iaf, att han äter ngt.

Nu är det bara en vecka kvar tills det är SOMMARLOV...skööönt så man slipper stressa på morgnarna! Bara kunna ligga o mysa så länge man vill (läs Norton), det brukar iaf kunna bli till åtta nio tiden om han får bestämma.

nej nu ska jag göra iordning mig så jag kan gå o knoppa