fredag 20 mars 2009

Igår

Igår fyllde mammsen år 25 blev hon (läs 51) Vi samlade ihop till en DVD-spelare, hon e ju jämt så snäll o ställer upp så mkt som hon kan. Så vi tyckte hon var värd en liten finare present!<3

Jag o Jenny var till Avesta igår o shoppade lite. Hon hämtade ngt smycke på smycka o linser hos synsam. Sedan hanslade vi lite småprylar till barnen.

Idag åker vi o handlar lite godis på Picaboo, mums. Jag lär ju inte gå ner i vikt då jag äter o äter helatiden, men jag är hungrig hela tiden. Skittrist, jag skulle ju få en tröja av lillebror när jag gått ner mkt i vikt...

Längtar till Jenny får sin lilla bebbe så man får lite sällis av ngn.
Längtar ännu mer tills Min Pline kommer hem från Kina......hon har vart borta länge nu....

Nej nu ska jag passa på att vila lite medans norton sover.

måndag 16 mars 2009

inte mycket skrivande...

Har inte så mkt tid till att skriva...förresten tid o tid...det är väl fantasin till att skriva som inte finns.

Varslad blir man iaf när man kommer tillbaka till jobbet :( äh det gör inte så mkt för mig...jag har ju bara halvtidsanställning. Hade jag haft mer så hade det vart värre....o det är länge kvar innan jag börjar jobba igen så det kanske hinner ändras.

Helgen som varit har vart bra förutom för Bina som inte fått vart med o leka med sina kompisar. Ush för dem!!! Det är jobbigt i den där åldern. En utav hennes kompisar raderade telefonnr från hennes mobil här om dagen!!! Snacka om elakt. Det finns inga som kan vara så elaka mot varandra som brudar!!! Fy då, hoppas på att det blir bättre snart!
Tur att Buster har kompisar att vara med iaf! Honom går det ingen nöd på! :-)
Amanda har väl lite tamt med vänner. Hoppas på att det blir bättre med tiden. Men i helgen har iaf I vart hemma hos sin mamma så hon har vart där o härjat!! :-)

Igår var jag ner till J o hälsade på lite...o snackade lite skit :-) alltid skoj! På torsdag ska jag antagligen åka över till avesta med henne...ska väl kolla efter ngt fint till mamsen som fyller år den dagen!

Y hämtade Amanda på förskoleklassen idag. De åkte o handlade lite pysselgrejer. Väldigt uppskattat bev det! :-)

Nej nu måste jag ta reda på köket efter Amandas målande!!!

måndag 9 mars 2009

Förbjudet för morgnar

Det borde vara förbjudet med morgnar.....vissa morgnar skulle man bara ha legat kvar i sängen med täcket över huvudet! Denna morgon blev en sådan. Ja ja UNGAR...ush ibland som tur är är det mest skoj!!!

Jaha, helgen har vart lugn med inte allt för många måsten.

Amanda fick gå hem från mormor o morfar själv, hon var mäkta stolt!!! När vi åkte hem var hon nästan hemma. Sedan i går morse skulle hon gå till mormor o det skulle Sabina oxå efter hon dammsugit. Så Sabina frågade om Amanda kunde vänta på henne....NEJ, sa Amanda...det var väl kul att få vara så stor så man fick gå själv.

Förkylning som bara går runt har vi drabbats av först Sabina sedan Mandis veckan efter Norton o denna vecka verkar det vara Burres tur. Trist att man inte kan få bli sjuk (om man nu måste bli det) samtidigt. Då är det väl snart Sabinas tur igen hon som drar på sig allt hela tiden. Mycket borta från skolan blir hon... :-(

Just nu väntar jag på plogbilen så att jag kan gå ut o flytta på bilen. Och så väntar jag på att Norton ska vakna ordentligt...han bara grinar till o somnar om innan man hinner gå in till honom. Han borde börja bli hungrig, det har ju tagit tre och en halv timme sedan han åt så nu håller han väl på att svälter i hjäl....(enligt honom) Jag är bara glad om vi kunde få in ammningarna med fyra timmars mellan rum, som vi vet går han ju upp i vikt 7 veckor gammal väger han 6640 g och är 60 cm lång :-) en riktigt stor grabb!

Ska ta mig ner till Lindas Café denna vecka o fika lite har jag tänkt. Få se om T och A har tid...så man får trevligt sällskap.

Nej nu ska jag kolla alla internetsidor som man måste kolla flera ggr på en dag! :-)

torsdag 5 mars 2009

vissa e nog blinda:)

ändrade lite på färger så nu hoppas jag att alla (läs mamma lena) kan läsa!

Norton är genom förkyld, han nyser o nyser... trist. I em ska vi till BVC o mäta o väga.
Sabina e till skolan idag, tror hennes "magsjuka" beror på för stora intag av laktos...
Buster valde världenssnyggaste bågar på sina brillor, hoppas de kommer snart! Så ungen kan få se ngt! Han är förövrigt inte i skolan, han har praktik på ICA...jätteskoj!
Amanda är på förskoleklassen. Hon var på simskola i tisdags det skrev jag i måndags att hon skulle...det tyckte hon var jätteskoj. Men tydligen hade hon blitt jätteförvånad då hon inte fick basta. Hehe, det var hon igentligen väl medveten om, men hon måste bara kolla så fröken vet.

Min mage är ju som den är...tycker inte att tabletterna hjälper jätte mkt men det gäller väl att jag tar dem regelbundet.

Nu ska jag dammsuga av golven innan jag hämtar Mandis på förskoleklassen.

måndag 2 mars 2009

Lat

Ush, vad lat man har varit...helt slut blir man av att gå fram o tillbaka till "stan" hehe....Skulle ner till apoteket, min mage håller på o rasar ihop så jag måste äta nå mot det. Är ju så sjukt stressad över att jag inte hinner med allt det som alla andra verkar hinna med. Så av den stressen rasar magen ihop...fy då!!! Måste lära mig att ta det lugnt! Men det är bra svårt. Ja ja skit samma. Idag gick jag då mot apoteket o slank in till kollegorna på Blåsippan...hur kul som helst!!! De är ju så mysiga...alla mina kolegor på alla förskolor...ska hinna till alla ställen innom snar framtid! Efter det gick jag ner till apoteket o sedan hem för att hämta Mandis på förskoleklassen.

Amanda ska få gå en kort simskola med förskoleklassen imorgon o sex tisdagar framöver. Det blir nog kul o spännande för henne. Det dåliga är tycker jag att de inte får lära sig som en annan fick. Vi gick ju i simskola tills vi verkligen kunde simma. Annorlunda tider är det nu!

Sabina har väl åkt på magsjuka igen!!! Fattar inte hur hon kan åka på det titt som tätt. Så nu är det till att "sprita" hela badrummet, återigen! USH o FY!!!

Nu har jag beställt tid till Buster på synsam...han tappade ju bort sina alldeles nya glasögon för ngn vecka sedan o har sedan dess fått använda sina jättegamla glasögon som inte stämmer med hans synfel längre....så nu måste han få nya igen...Men nu blev han lite fattigare, indragen månadspeng några månader för slarv, det kan väl behövas??? eller är man för sträng då??? De kostar ju iaf 4500 kronor.

Ställde in ett besök som jag skulle göra på banken på torsdag, det handlade om pensionspar...men fan...orka...det får lugna sig med det ett tag! Ska bara göra riktiga MÅSTEN inte sådant som man KAN vänta med...o banken o pensionspar kan vänta...jag sparar redan o det får duga för ett tag framöver...

Det blir mätning o vägning på torsdag (inte för mig men för Norton ha ha) Få se hur stor han har blitt på ett par veckor ;) han e ju ingen lillskit precis....


Nehepp vad ska man hitta på för matäta idag då???? Ingen aning så nu måste jag gå o röja i frysen......


söndag 1 mars 2009

Utmanad

Blev utmanad av Pernilla(morr detta var ju bajssvårt), jag utmanar Björnmamman

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta. Skicka till några vänner.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!
1. Vad heter du? Elenor
2. Ett ord på fyra bokstäver: egen
3. Flicknamn: Ella
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Ekonom
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: "Esprit"byxor (Esprit=märke på kläder)
8. Mat: entrecoté
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: explosion....
12. Något man skriker: EGO!!!
13. Film: eagle eye
14. Något man dricker: energidryck
15. Band: Ebba grön
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Engelbrektsgatan
18. Bil: Elbil
19. Sång: En elefant balanserade.....
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Elevråd