lördag 28 februari 2009

IKEA

Vi var till IKEA igår skulle köpa stolar...det blev inte de vi tänkt, de såg så små o rangliga ut! Vi hittade iaf andra stolar o de vart jättebra!
Amanda köpte sin efterlängtade stora docka som hon väntat o väntat på att få köpa. Men nu har hon den iaf! Så glad o stolt.

Våra gamla Grannar V o P var upp o tittade på Norton på em idag

Norton ska vägas o mätas på torsdag nästa vecka, ser fram emot det...få se hur mkt han har gått upp denna gång :-D Han är ju en stoor kille.

Nästa vecka ska jag försöka ta mig ner till ngt dagis o hälsa på...måste ju avverka det. Lite mindre press då. Ska faktiskt försöka fika en dag också :-) Lägg märke till F Ö R S Ö K A, jag är ju sååå stressad över att inte hinna med allt...dumt nog!

Ska ner till Återvinningen idag o slänga skräp. Måste förbi Manne o Malin också o hämta våran säng, Matilda ska sova här idag!

Hade lust att åka till Avesta till mina kusiner idag också men det hinner jag inte idag så det får vi ta en annan dag.

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag sätter fart med allt....

torsdag 26 februari 2009

Hur hinner folk???

En annan får skitont i magen av allt man ska hinna med o inte hinner...
Igår var jag o fikade med Tisa o Linus på Café Kakan...fick då strunta i och göra massa i hemmet o bara åka. Då får man ju massor att göra när man kommer hem. Medans vi sitter där ramlar det in massor av mammor som sätter sig o fikar...hur har de tid?!?! Det är nog jag som måste sluta ha så många måsten :-)
Ja ja det är bara att leva dag för dag...man skulle ju behöva rensa ut en massa skit så att det blir mer lättstädat.

Norton har vart bättre i magen ett par dagar...peppar peppar ta i trä (klappar mig på huvet)!!Bara lite grin på kvällen annars rätt ok! Idag sket han igenom alla kläder...fy vilket lass det blev :-)

Amanda o jag skulle försöka hitta på en massa skoj denna vecka men hon passar väl så klart på och blir genom förkyld på lovveckan :-( Hostar som en tok gör hon men mest på kvällen o torr som ett sandpapper :-( riktigt drygt med smörjningen nu! Ush! Stackarn!

Imorgon blir det IKEA...Jippie vad skoj, hoppas vi hittar det vi behöver....

onsdag 18 februari 2009

Bra natt

Vilken skön kväll o natt o morgon!
Somnade medans de sista minutrarna på House sändes...sedan sov jag ända till ca 2.30 vaknade inte ens när Glenn kom hem vid 23 tiden. Norton åt där vid halv tre tiden o somnade sedan på en gång...såååå skönt
Morgonen gick så bra! Inge bråk o tjafs!

Idag e det onsdag...den som kommer idag är Jenny. Pillan har inte tid, hon jobbar sent o Petra vet jag inte vad hon ska göra!

Igår var jag o hälsade på kollegorna på en förskola...så nu är det brara resten utav förskolorna kvar!

Nu ska jag nog spela lite dator innan dagen startar på allvar!

fredag 13 februari 2009

Förbannade huvudvärk!

Fortfarande har jag en jäkla huvudvärk. (bra att sitta vid datorn då!?!?) Hoppas på att jag slipper den snart!

Norton har börjat skrika om dagarna o kvällarna...har väl ont i magen. Drygt när man inte kan hjälpa honom på ngt vis. Hoppas verkligen på att detta bara är tillfälligt! Stackars barn!

Buster har slarvat bort sina glasögon! Attans! Skittrist då vi hämtade dem i lördags...ja ja barn e väl barn men det är väldigt slarvigt.
Amanda ska vara med en kompis idag, skönt. Hon behöver leka av sig lite! Har försökt fått med mig Frida hem flera ggr denna vecka men det är omöjligt att passa in. Hoppas att jag kan fixa det nästa v. Tänkte kidnappa henne på sportlovet också...bara Norton inte skriker...så ska hon får sova här har jag tänkt! Om det kan passa in ngn utav helgerna som omger sportlovet. Vore roligt för Mandis.
Tyvärr har Amanda inte nån bra kompis i förskoleklassen, hon känner sig mkt utanför. Har dock vart bättre en period, tror det har att göra med att det har funnits fröken med i gruppen o barnen inte kunnat frysa ut ngn! Få se om det blir lika igen nu då fröken inte är kvar på förskoleklassen! Det skulle behövas komma en ny friskfläkt dit!!!!

Skönt att det är helg o man inte behöver gå upp sex på morgonen i två dagar. Går väl upp tidigt ändå men man måste iaf inte gå upp. Man kan ta det lugnt!
Imorgon kommer Pillan o barnen hit och umgås. Vi ska käka lite mat... hör o häpna inte på en onsdag utan en lördag...vi får mer tid att umgås, inte bara stress äta o leka, utan en heldag! Mysigt!

Ska försöka komma in i duschen snart...

onsdag 11 februari 2009

Orka blogga?!

Jaha det var ett tag sedan jag bloggade nu. Svårt att hinna med!

Norton har vart ganska så sjuk. Men nu börjar det bli bättre. Vi fick ligga inne på sjukhuset o han fick andas i mask.

Idag ringer Amandas hudläkare. Jag ska ansöka om förlängt vårdbidrag, o det lär jag väl få hoppas jag! Vet inte hur jag skulle klara mig utan dessa pengar som jag får in varje månad det är iaf tvåtusen det handlar om. Och jag vet inte för hur mkt jag köper salvor varje mån och inte heller orkar jag räkna på hur mkt alla extra tvättar kostar..lr dammsugare som blir förstörda...eller kläder som blir ner flottade med fläckar både Amandas kläder o våra! För att inte tala om städningen som man får göra....små tunna fina fjäll är det överallt.
Det var meningen att morsan skulle komma hit o ta hand om Norton medans jag pratade med doktorn, men nu e ju Glenn hemma o e sjuk så då får han ta sitt ansvar som pappa ist.

Jag längtar till sportlovet...så man kan få ta det lugnt på morgonen, nu måste man ju gå upp 6.10 varje dag för att smörja Amanda. USH. Men imogon behöver jag inte upp förrän 7.00 för de skall äta frulle i skolan. Då behövs det bara smörjas innan de går iväg till skolan.

Norton har börjat fått ont i magen på eftermiddagarna. Så han skriker o skriker, stackarn, hoppas att det går över snart! Just nu ligger ha iaf o sover i sin säng.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar o sedan sätta lite fart!

onsdag 4 februari 2009

Onsdag!!!! JIPPIE

Äntligen onsdag o Brudarna kommer idag!!!! Vi har inte setts på en onsdag sedan jag vet inte när...det ska bli såååå skoj!

Har beställt telefontid på Vårdcentralen för att rådfråga lite om Nortons slem...de ringer åtta! Hoppas att de har nå bra tips hur man blir av med slemmet i halsen på honom! Önskade att han blev bättre ngn dag! Det är inne på fjärde-femte dagen!!! Ush vad trist!

jaha så vaknade Norton...måste äta skriver mer senare

Nu har vi vart ner till doktorn! Fick inte komma till min favvo läkare precis men men det gick bra ändå! Det var inge annat fel än förkylning...tur det!

Och så har jag gjort det igen...klämde Amandas finger i bildörren...igen!!!! Fy vad dåligt samvete man får då! Hon har jätteont i fingret...ush och fy!!!

På fredag lär vi åka till Fagersta igen, Busters glasögon gick sönder igen, vi var där förra veckan och lagade dem...men det höll inte så bra! Så nu skulle hon beställa nya bågar att sätta glasen i så länge medans de tittar på bågarna!

Nu ska jag ta o spela lite medans Norton sover och innan brudarna dyker upp!

tisdag 3 februari 2009

Vikarier

Gud vad kul det är att komma o hämta barn när det e trevliga vikarier på lekis! Helt underbart!!! Man blir bemött på ett bra sätt. Kul att komma när fröknarna är med barnen o inte sitter i deras ensamhet. Bara att Fröken är med o spelar spel är väl skoj för barnen, det hör inte till vanligheterna att man ser!!! Tycker om dig, vet du!!!!

Ush vad Norton e förkyld...jättesnorig o hostig...rosslar i bröstet på honom. Hoppas att han blir bättre snart! Han är inne på tredje dagen med ordentlig förkylning...det börjar bli jobbigt o det känns som om han vart förkyld världslänge!

Idag lär jag plocka med kläder, Mandis kan inte ha nå kjolar så världen gick under för henne i morse! Man måste ju ha kjol det förstår ni väl!
Så det är väl det jag ska börja med nu! Passa på medan Norton sover, han sover inte tungt kan jag lova!