torsdag 29 januari 2009

Fantasi!

Skriva blogg e nog inte min grej! Jag har aldrig ngt att skriva!

Sabina o Buster åker hem till deras mamma ihelgen...skönt när de åker ibland...de behöver det, det märks när det börjar vara långt imellan! Önskar hon bodde lite närmare för deras skull!

Vi ska väl försöka komma iväg till V-ås o handla lite! Amanda vill köpa en stor docka. Det ska hon få göra om vi hittar ngn. O jag har problem med byxor...de bara ramlar av! Så måste kika efter ngt nytt!

Igår hade Norton värdens magont, jag åt pytt i panna...så det var nog löken från det som gjorde att han fick ont! Han kan iaf skrika har jag märkt ;-)

Köpte ett babygym på tradera för ngn vecka sedan, det kom igår. Nackdelen med det var att det inte var rengjort...så jag gav mitt första negativa betyg på tradera!!! Hon svarade dock att det visst var rengjort att det bara var gnäll för gnällandets skull! Ja ja, hon får väl tycka att hon gjort rent det men det var bra äckigt iaf!

Väntar nu på att Norton skall vakna, men det ser mörkt ut!

måndag 26 januari 2009

Kläder

Vi var hem till Glenns "kusin" igår o fick kläder efter deras grabb...fy vad kläder det blev nu! Nu behöver vi INTE nå mer kläder! Hur ska jag få plats med allt detta. Mkt som var fint, vet inte hur man ska hinna använda allt! Men jättebra att få kläder. Nu behöver vi inte ens köpa strumpor till bigfoot!!!

Idag ska det mätas o vägas! Önskar bara att vi fått en tidigare tid....11.00 det känns så långt kvar dit när man ändå är uppe med tuppen.

Nu måste jag röja undan alla kläder! Det ser ut som ett bombnedslag! Ush o fy!!

lördag 24 januari 2009

Ingen Knölbert

Norton har sovit utan o knöla o utan magknip...så skönt både för honom o mig!

Igår hade vi lägenheten full i folk. Först var Glenns syrra med familj här. Av dem fick Norton sin första nalle. Sedan kom Glenns moster med familj. Av dem fick Norton kläder.
D hade också med sig kläder efter G var liten. Perfekt! Nu kanske vi klarar oss ett tag, o en alldeles ny overall hade hon med sig som G inte kunnat använda eftersom han föddes klumpfot o har haft en ställning på o mellan benen.

Amanda tjatar om att leka med en kompis idag, så hon var uppe med tuppen o nu är hon iordning gjord o klar...fast vi inte ens har pratat med kompisen än. Hon är så ivrig. Hoppas att kompisen kan leka nu när hon är så sugen på det. Man kan ju inte ringa föra tio till ngn på morgonen.

Buster o Sabina sover hos kompisar. Så det har vart riktigt lugnt här på morgonen.

Idag ska jag ner o handla present till R som blir åtta år på måndag!!! Fy vad tiden går, det var inte länge sedan jag "bodde" hos M o M när R föddes...ush
Ska även handla lite garn, ska sticka lite presenter.....just nu väntar jag på att Mandis kan ringa kompisen så jag kan åka ner till byn sedan...

onsdag 21 januari 2009

Avundsjuka Mandis

Inte hade jag trott att Amanda kunde bli sååå sotis. Men det är hon verkligen. Samtidigt som hon är världens bästaste storasyster så är hon så sotis!
Idag när vi fick främmande så var det Amanda som var så duktig o plockade fram fikat...utan att ngn sade ngt..

jaha mer bloggande blev det inte...Norton blev lite knölig här!

söndag 18 januari 2009

Knorr knorr+lite skrik

Idag har det "knorrats"...Norton har haft lite magknip på em. Nu har han iaf sovit sedan 19:30 o inte ätit sedan 16.00...det börjar spänna ngt i bröstena, men jag försöker låta bli o pumpa så länge som möjligt. Hoppas att han vaknar snart!

Sabina har sprungit på toa nu på kvällen, hon har blitt lös i magen. Trökigt! Hoppas nu bara att Amanda kan klara sig.

Amanda grinade nu på kvällen o var jätteledsen...Hon vill ju vara bebis! Hon vill vara mindre än Norton! Det blev väl så bara för att han skrek o hon låg och tjatade på mig helatiden då bad jag henne gå därifrån...det är inte alltid lätt att bli storasyster.

Idag sålde Buster sina småcrossar till grannarna för sjuhundra, äntligen var det ngt som vart sålt...han har försökt sälja iväg sakerna ett tag! Nu har han bara pocketbiken kvar o sälja. Men den verkar bli kvar...

Nu ska jag försöka sticka lite, jag hinner väl bara sätta mig så vaknar väl Norton!

lördag 17 januari 2009

MjölkKo


Fy då...har så mkt mjölk så det e helt sjukt! Det bara sprutar åt alla håll. O lilla Norton suger ju inte tillräckligt...men han äter väldigt mkt. Skönt blir det när det har ställt in sig med mjölken. Tuttarna e enorma...ush...


Idag har vi haft främmande hela dan! Blir skönt att få ha kväller...


Amanda trotsar för fullt...Idag när vi har haft folk hela dan har hon spelat över totalt. Imorse sa hon till mig o Glenn att vi bara bryr oss om Norton, Sabina o Buster och inte om henne...men denna avundsjuka går övar hoppas jag! Vi har spelat spel idag mellan främmande o amningar. Hon vann som tur var också!


Buster och Sabina är enormt duktiga. De hjälper till med det mesta, det gör faktiskt Amanda med... Duktiga barn har vi som jag är väldigt stolt över!


Imorgon blir det nog en promenad med Norton o barnvagn hoppas jag! Skönt skulle det vara iaf och komma igång och vara ute o gå när jag inte kunnat gå ordentligt de senaste tre månaderna! Kanske får mamma o pappa lite besök av mig...jag måste väga mig o se hur mkt jag gått ner efter förlossningen.


söndag 11 januari 2009

40+1

Jaha då var man på övertid då! Inga känningar än heller. Vi vill ha ut bebisen nu, man blir små irriterade på varandra här hemma...vänta....vänta....vänta!!

Inte vart det att åka till Y:a igår heller, fick inte tag på dem! De hade bowlat o handlat. Idag där i mot fick jag tag på henne....men de är sjuka. Y o M har feber o är snoriga/hostiga. Ska åka förbi o sträcka in handen o ta två påsar med jackor o tröjor till Sabina!

Annars idag blir det mamsen o papsen som får stå ut med mig en stund.

Klockan är 11.15 o jag sitter i morgonrock o väntar på att det ska bli min tur att komma in på toaletten. Jag behöver få duscha...
Nu kom Glenn ut så nu är det min tur! Äntligen!!

lördag 10 januari 2009

Försök till Blogg

Få se hur detta går. Är ju inte så duktig på att skriva, men gör ett försök!

Idag är bebisen beräknad o komma, inga känningar. Får väl den 14 januari då vi räknade ut att bebisen skall komma.

Tänkte väl ta mig upp på vinden om ett tag o leta efter Amandas skridskor. Ett försök till att åka för henne...vi får be Buster om hjälp då jag inte klarar av att gå framåtböjd så bra o Glenn tänkte vara ute i garaget idag!

Moster med familj får vänta sig besök idag bara V är frisk igen. Han har vart sjuk i veckan som varit. Men först får jag väl vänta tills Y har jobbat färdigt, har för mig att hon skulle jobba idag.

Få se hur mkt man hinner o orkar..går jag upp på vinden vet jag hur det bli...jag fastnar där uppe o rensar bland saker så vips så har det gått nån timme. Man har samlat på sig endel skit där uppe. Två förråd av bara skräp igentligen. Gamla Bebisgrejer som jag inte kommer att använda nu, så det skulle jag behöva kasta en hel del av. Men men...orka köra till återbruket höggravid?! Nepp det får stå i säckar o vänta tills bebisen kommit ut.

Nej, nu ska jag sätta mig o sticka några varv innan resten av familjen vaknar till liv så dagen kan börja ngn gång.